Deba Pharma
Login professionelen

Home

Wij zijn volledig overgeschakeld op onze nieuwe verpakkingen:

Sinds 1 april 2019 zijn wij volledig overgeschakeld op onze nieuwe verpakkingen.  Dit wil niet zeggen dat er geen oude verpakkingen meer in omloop kunnen zijn gezien het feit dat heel wat groothandels en apotheken voorraad hebben staan. 

Vanaf heden zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie: Dumolinlaan 13, 8500 Kortrijk. Al onze contactgegevens blijven dezelfde.

Ons volledige productassortiment hebben we tevens ingedeeld in 8 nieuwe hoofdcategorieën met elk een eigen opvallende, frisse look. Ook onze sportproducten stellen we graag apart aan u voor:

 

Over Deba Pharma

Deba Pharma NV, gevestigd te Kortrijk, is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen tegen een betaalbare prijs. Ons actueel voedings- en leefpatroon zorgt ervoor dat onze gezondheid enorm onder druk komt te staan. De volgende factoren liggen aan de basis: 

 • stress
 • verzadigde vetten
 • een enorme daling van belangrijke nutriënten in ons voedsel
 • suikers
 • onvoldoende beweging
 • een verkeerd voedingspatroon
 • straling
 • luchtvervuiling
 • pesticiden op groeten, fruit en granen
 • etc

Omwille van deze redenen treden tekorten op in ons lichaam. Dit kan leiden tot o.a. een lage immuniteit, ontstekingen, vrije radicalen, een laag energiepeil, een slechte spijsvertering & abnormale darmflora, een afwijkende suikerspiegel, etc. In dit opzicht is een aanvulling met kwalitatief hoogwaardige supplementen in vele gevallen een belangrijke ondersteuning om ook in de toekomst gezond te blijven. Al onze producten zijn voorzien van een notificatienummer conform de Belgische wetgeving.

U bent particulier?

Al onze producten zijn te verkrijgen bij uw apotheek. Naast de naam kunt u hen ook het CNK-nummer bezorgen. Op onze website staat bij ieder product het CNK-nummer vermeld. Een CNK-nummer is een uniek pharmaceutisch codenummer per product.

U heeft specifieke vragen en wenst ons te contacteren?

U kan ons telefonisch bereiken via 056 42 64 71 of via mail: info@debapharma.be

 

Nieuws

 • D-Ribose poeder 250 gram Deba pharma

  Nieuw Oktober 2019: Nu ook D-Ribose in verpakkingen van 250 gram

  ATP-productie en cellulaire energie? Dat klinkt u misschien bekend in de oren?

  De stof D-ribose speelt hier een cruciale rol want het is namelijk het hoofdbestanddeel van ATP (adenosinetrifosfaat). ATP wordt aangemaakt in de mitochondriën (energiecentrales) van de cel. Adenosine bestaat uit de componenten Adenine en Ribose. Vandaar dat D-Ribose bijdraagt tot het  verhogen van de cellulaire energieproductie. Ribose kan uit glucose worden aangemaakt maar dit is een vrij complex en traag proces. Dit komt door de beperkte beschikbaarheid van het enzym glucose-6-dehydrogenase. Bovendien zijn randfactoren zoals stress, intensieve inspanningen, veroudering, cardiovasculaire problemen en ziekte oorzaken waardoor we minder in staat zijn om onze ATP productie op een normaal niveau te houden. D-ribose toedienen onder de vorm van een supplement zal doordoor de nieuwsynthese van adenosine verhogen en versnellen. D-Ribose verbetert de spierprestaties en bevordert het herstel bij lichamelijke inspanningen. Bovendien is deze stof  belangrijk bij de ondersteuning van het hart. Bij hart- en vaatziektes kan er een chronisch D-ribose tekort ontstaan waardoor het APT in onze spiercellen uitgeput geraakt.  Ribose verbetert de mitochondriale functie in de hartcellen wat de bloedtoevoer en zuurstof naar de organen en spieren bevordert.

  Andere stoffen die een belangrijke rol spelen bij de cellulaire energiestofwisseling zijn de B-vitamines (B50-complex), Co-enzyme Q10, (acetyl) L-Carnitine, Magnesium en Hydroxytyrosol.

  Dosering:

  D-ribose wordt veelal toegepast in dosissen van 5 tot 15 gram per dag en lost heel makkelijk op in water.

  250 gram CNK: 4109-286 € 64

   

  Raadpleeg hier de productpagina.

  Meer info >
 • Glucodal Deba Pharma bloedsuikerspiegel

  NIEUW: Glucodal draagt bij tot een betere bloedsuikerspiegel

  De synergie van stoffen binnen het complex Glucodal dragen bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehaltes en zorgt dus voor een normaal koolhydraatmetabolisme. De combinatie van de aanwezige phytopreparaten (Kaneelextract, Banaba, Gymnema en Berberine) en de mineralen (zink, chroom en biotine) maken deze formule uniek. Bovendien zijn onze mineralen organisch gebonden wat de biologische beschikbaarheid en dus opneembaarheid significant verhoogd.

  90 V-capsules CNK: 3894-441 € 28,80

  Klik hier om de volledige samenstelling van dit product te bekijken.

  Meer info >
 • !Nieuwe sportolder 2019!

  Onze nieuwe sportfolder 2019 is er!

  Nog dikker (68 pagina's), nog informatiever en tevens met integratie van onze nieuwe verpakkingen en huisstijl. Onze nieuwe sportfolder geeft u een mooi overzicht van onze specialiteiten binnen de sportwereld om uw sportprestatie naar een hoger niveau te tillen.  Onze producten hebben toepassing op de volgende pijlers:

  • Energie

  • Uithouding

  • Kracht

  • Recuperatie

  • Algemene gezondheid

  Heeft u specifieke doelen ? U wenst een persoonlijk sportvoedingsschema of heeft u vragen omtrent bepaalde producten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze producten zijn verkrijgbaar via de apotheek. 

  U wenst een gratis exemplaar te ontvangen per post? 
  Mail dan gerust uw adres naar info@debapharma.be en dan bezorgen wij u met veel plezier de papieren versie!

  Klik op onderstaande link om de digitale versie te raadplegen:

  Meer info >