Deba Pharma
Login professionelen

Aceroline (500mg vit C) (60 zuigtabletten)

Aceroline Deba Pharma Voedingssupplementen

Onze producten zijn verkrijgbaar via apotheken en/of groothandels.

Omschrijving 

De aceroline 500 zijn zuigtabletten en is samengesteld in een natuurlijke basis van Malpighia Glabra ( West-Indische kers) & ascorbinezuur. Vitamine C is een wateroplosbare vitamine dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem (ook bij sporters). Daarnaast draagt het tevens bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten botten en kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de werking van het tandvlees, de tanden  en de huid.  Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie en tot de bescherming van cellen tegen oxydatieve stress.

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E. Vitamine C verhoogt de opname van ijzer.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. 

Samenstelling per 
kauwtablet
Vitamine C
500
mg
625%
waarvan 490 mg ascorbinezuur
waarvan 40 mg Malpighia glabra extract = 10 mg vit C
Gebruik 
1/4 à 1 tablet opzuigen per dag, of volgens advies van deskundige.
Verpakking 
C.N.K.
60,00
zuigtabletten
3550-704