Deba Pharma
Login professionelen

C-1000 mg slow release met bioflavonoïden (100 tabletten)

Vitamine C1000 Slow Release Deba Pharma voedingssupplementen

Onze producten zijn verkrijgbaar via apotheken en/of groothandels.

Omschrijving 

Deze Slow Release vorm van vitamine C zorgt voor een geleidelijke opname door het lichaam gedurende 6 à 8 uur. Deze vorm is daarom uiterst geschikt voor personen met een gevoelig maag- en darmstelsel. Vitamine C is een wateroplosbare vitamine dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem (ook bij sporters). Daarnaast draagt het tevens bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten botten en kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de werking van het tandvlees, de tanden  en de huid.  Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie en tot de bescherming van cellen tegen oxydatieve stress.

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E. Vitamine C verhoogt de opname van ijzer.

Dit product is vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe.

 

Samenstelling per 
tablet
Vitamine C (ascorbinezuur)
1000
mg
1250%
Citrusbioflavonoïden
50
mg
Gebruik 
1 tablet per dag met wat water innemen of zoals voorgeschreven
Verpakking 
C.N.K.
100,00
tabletten
3585-197