Deba Pharma
Login professionelen

C-complex 500 mg (buffered-c) + bioflavonoïden (180 v-caps)

Vitamine C-complex met bioflavonoiden Deba Pharma Voedingssupplementen

Onze producten zijn verkrijgbaar via apotheken en/of groothandels.

Omschrijving 

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem (ook bij sporters). Daarnaast draagt het tevens bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten botten en kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de werking van het tandvlees, de tanden  en de huid.  Vitamine C draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamine C draagt bij tot een normale psychologische functie en tot de bescherming van cellen tegen oxydatieve stress.

Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid en tot de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E. Vitamine C verhoogt de opname van ijzer.

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. 

Samenstelling per 
plantaardige capsule
Vitamine C
500
mg
625%
waarvan Calciumascorbaat (= 318 mg vit C)
400
mg
waarvan Magnesiumascorbaat (=182 mg vit C)
225
mg
Citrusbioflavonoïden
100
mg
Vulstoffen: Microkristallijne cellulose (stabilisator), Magnesiumstearaat (antiklontermiddel), Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), Siliciumdioxide (antiklontermiddel)
Gebruik 
1 à 2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.
Verpakking 
C.N.K.
180,00
v-capsules
3604-311